У Херсоні в колодязь впала дитина

7 лет назад 0

11 грудня до диспетчерської служби Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Херсонській області надійшла інформація про необхідність надання допомоги населенню. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Херсонській області.

На місце події було направлено чергове відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Прибувши на вул. Мічуріна у с.Молодіжне в Дніпровському районі м.Херсона рятувальники з’ясували, що в 50-метровий сільський колодязь провалився через струхлявіле бетонне перекриття 10-річний хлопчик.


Оцінивши обстановку, співробітник Аварійно-рятувальної частини підрозділу обв’язався рятувальною мотузкою і спустився до потерпілого. Дитина стояла по пояс у холодній воді. За допомогою рятувальної мотузки і страхувального пожежного ременя хлопчика підняли на гору. У підйомі рятувальникам допомагали і місцеві мешканці.


Потерпілий знаходився у колодязі близько півтори години, тож його з діагнозом переохолодження було госпіталізовано до лікарні ім.Лучанського.