У Херсоні затримали чоловіка який погрожував ножем водію маршрутки

6 лет назад 0

Патрульні затримали чоловіка, який погрожував ножем водію автобуса

Неадекватний чоловік погрожує водію маршрутки ножем на площі Дубинди. Такий виклик отримали патрульні вчора близько опівдня. За адресою негайно вирушив один з екіпажів. На місці інспектори в салоні автобуса побачили водія та невідомого, які кричали один на одного.

Свідки, які перебували поруч, пояснили, що чоловік приїхав на кінцеву зупинку із Зеленівки та при виході почав конфліктувати зі громадянином за кермом. Потім він вихопив ніж та почав розмахувати ним, погрожуючи водію фізичною розправою. У присутності поліцейських порушник громадського порядку продовжував поводитись агресивно та не реагував на вимоги патрульних. Інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські застосували фізичну силу та кайданки, щоб затримати чоловіка.

Під час поверхневої перевірки у 32-річного мешканця Зеленівки поліцейські виявили ніж, схожий на холодну зброю. Також патрульні встановили, що він вже неодноразово мав проблеми із законом. Затриманого доправили до Дніпровського відділення поліції та передали слідчим.

Патрульная поліція Херсона