У Каланчацькому районі сварка між чоловіками за дівчину завершилася пограбуванням

5 лет назад 0

Вночі у смт Каланчак у районне відділення поліції надійшло повідомлення про сварку між сусідами. На місці події слідчо-оперативна група опитала учасників конфлікту. 35-річний господар будинку розповів, що його пограбував 34-річний сусід, забравши сумку з мобільним телефоном і грошима в сумі 200 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції виявили підозрюваного за місцем його проживання. Під час проведення обшуку в будинку оперативники виявили телефон потерпілого. Чоловік розповів про обставини скоєння злочину. Вночі він був в гостях у заявника, серед великої компанії чоловіків була одна дівчина. Господар став проявляти до неї знаки уваги, гість теж намагався ближче познайомитися з дівчиною. Через це між чоловіками виникла сварка, в результаті якої зловмисник вирвав у господаря сумку і втік.

Наразі телефон повернуто законному власнику, поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Також відомо, що підозрюваний є фігурантом ряду проваджень щодо крадіжок мобільних телефонів у односельців та за нанесення тілесних ушкоджень.