За минулу добу на Херсонщині зафіксували 121 правопорушення

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 485 заяв і повідомлень, серед яких 121 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП, внаслідок яких 4 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 81 протокол, з них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Новотроїцького відділення поліції надійшло повідомлення 60-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий з її подвір’я викрав велосипед, електронаждак та металеву драбину. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка». Проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла заява 46-річного місцевого жителя про те, що невідомий скоїв крадіжку мобільного телефона «Microsoft Lumia» За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка». Поліція проводить заходи по встановленню та затриманню особи причетної до цього злочину.

Відділ комунікації поліції Херсонської області