За вихідні дні ювенальні поліцейські Херсонщини знайшли всіх неповнолітніх втікачів та повернули їх додому

4 года назад 0

На розшук всіх дітей з різних районів Херсонської області працівникам відділу ювенальної превенції знадобилося менше доби. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області

У Генічеському районі поліцейські розшукали 17-річну дівчину, яка після сварки з батьками пішла з дому. Рідні пояснили правоохоронцям, що їх донька у соціальній мережі познайомилася з хлопцем і хотіла поїхати до нього в гості у Дніпропетровську область. Батьки були проти цього, тож донька влаштувала скандал і пішла з дому. Працівники поліції всю ніч шукали дівчину і виявили її на світанку на одній з вулиць населеного пункту. З неповнолітньою було все добре. Вона пояснила, що образилася на рідних, тому захотіла їх провчити. Нині дівчина повернулася додому, конфлікт з рідними врегульовано.

У Голопристанському районі працівники поліції вночі розшукували двох 12-річних подружок, які ввечері пішли гуляти на вулицю і не повернулися. Батьки дівчат звернулися в поліцію майже о 01:00 год. Ювенальні поліцейські розшукали дітей через годину. Вони були на одній з вулиць біля дитячого майданчика. Подружки пояснили, що загралися, забули про час, а коли стемніло, то боялися повертатися додому. Працівники поліції відвели дівчат додому та передали батькам.