Зниклу в Херсоні школярку поліцейські знайшли у Новій Каховці

4 года назад 0

16-річна жителька Херсона пішла з дому 11 січня і не повернулася. Але мати звернулася в поліцію лише ввечері 14 січня. Вона пояснила, що донька і раніше уходила з дому. Зі слів жінки, вона ніяк не може вплинути на свою дитину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції області Ярослав Шанько, на пошуки неповнолітньої задіяли особовий склад Новокаховського відділу поліції та ювенальної превенції. Поліцейські спілкувалися з друзями дівчини, але ніхто не знав її місцезнаходження. Поліцейські вжили ряд оперативно-розшукових заходів і учора, приблизно о 17:00, дівчину в компанії подруги помітили на автовокзалі в місті Нова Каховка. Туди негайно направилися оперативники та ювенали і зняли неповнолітніх з рейсового автобуса, який мав прямувати в Херсон.

З дівчиною було все добре. Вона пояснила, що разом з подругою та іншими друзями винаймала квартиру у Новій Каховці, вони гуляли і розважалися. Матері не телефонувала, тому що мала намір скоро повернутися.

Нині працівники поліції везуть школярку в Херсон, де передадуть матері. У відношенні жінки буде складено адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.