Артем Кияновський оцінив дитячі оплески у півтора мільйони гривень

6 лет назад 0

Першого вересня голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер вітав учнів Школи гуманітарної праці. День знань там, вже за звичкою, проходив із розмахом – у приміщенні обласного музично-драматичного театру. Зі сцени батьків та школярів вітали поважні гості та безпосередньо актори театру.

Так, серед запрошених гостей був і народний депутат України Олександр Співаковський, якому директор ШГТ Артем Кияновський подякував зі сцени за допомогу у будівництві нового корпусу школи.

— Діти, давайте подякуємо пану Співаковському за те, що він із власного благодійного фонду виділив нам на будівництво півтора мільйони гривень! Гучно поаплодуйте, бо якщо нашому гостю сподобається, як ви це робите, можливо, він іще щось нам подарує, — пожартував директор і зала відповіла йому вдячним сміхом.

Потім на сцену запросили голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого директор представив дітям та батькам як «власника» школи. Адже засновником Школи гуманітарної праці є саме Херсонська обласна рада, яку наразі і представляє Мангер.

— Я бажаю вам здобувати знання із зацікавленістю та справжньою спрагою до знань. Ви навчаєтеся в одній з найкращих шкіл нашого регіону, і Артем Олександрович робить максимум для того, аби ви мали все найкраще і отримували найкращі знання. Окремо хочу відмітити його старання щодо побудови нового корпусу. На Херсонщині десятками років не будувалися нові школи. А ми маємо пам’ятати вислів Отто фон Бісмарка: «Хто економить на школах, — буде будувати тюрми». І ми з боку обласної ради робитимемо все від нас залежне, аби незабаром новий корпус запрацював на повну потужність , — звернувся до зали Владислав Мангер.


Промову голови зала зустріла оваціями.


Протягом урочистої частини Владислав Мангер відзначив грамотами кращих вчителів та друзів школи, вручив першочкам медалі «1 клас» та їхній перший підручник, автором якого, до речі, є Артем Кияновський.

Самого ж директора урочисто відзначили нагородою Верховної Ради, яку й передав Кияновському народний депутат України Співаковський.