Безсмертний: Покривання злодіїв в «Укроборонпромі» закінчиться для Порошенка особистою катастрофою

5 лет назад 0

Скандал із розкраданням бюджетних коштів в «Укроборонпромі» буде використовуватися під час виборчої кампанії. Президент Петро Порошенко повинен набратися мужності та зробити все можливе, щоб винні були покарані. Бо інакше ця ситуація буде використана для протистояння, яке закінчиться крахом Української держави. Про це в ефірі каналу «Еспресо» заявив кандидат на посаду Президента України Роман Безсмертний.

«Покривання злодіїв в «Укроборонпромі» закінчиться для Порошенка особистою катастрофою як людини та як політика. Від вищого політичного керівництва сьогодні потрібні мужні вольові рішення, які б покарали злодіїв та утримали політичну стабільність. Тоді можна вгамувати це протистояння», – сказав політик.

При цьому він переконаний, що Порошенку були відомі факти розкрадання в «Укроборонпромі». «Президент – це та людина, яка рахує копійки, а тут йдеться про сотні мільйонів. Йому про ці факти було відомо – нуль реакції. Це означає, що він був співучасником цього процесу», – заявив політик.

Безсмертний вважає, що ситуація з розкраданням в оборонній сфері та арешт колишнього начальника Генштабу, генерал-полковника Володимира Замани є складовими одного процесу. «Я наполягаю, що ніякої вини Замани в тому, що йому інкримінується – немає. Так одні крадуть – їх лише відсторонюють, а інших безпідставно заарештовують», – зауважив він.

Кандидат у Президенти зазначив, що під час воєнного стану за розкрадання на забезпеченні військових комплектуючими та технікою «цих злодіїв давно б поставили до стінки» за «мародерство на смертях людей».
Безсмертний також застерігає, що ми балансуємо «на межі». «Зрозумійте, що і підкуп виборців, і розкрадання бюджету, і арешт Замани – це речі, які можуть розтрощити всі зусилля, які робилися останні 5 років для того, щоб утримати територіальну цілісність України і протистояти зовнішньому ворогу», – сказав він.

Політик нагадав, що в 2014-му на руках українців було півтора мільйони стволів зареєстрованої зброї, зараз їх більше шести мільйонів.

«Не дай Бог, вибухне протистояння. Це закінчиться крахом для української державності. Це буде використано Росією. Сьогодні від керівництва держави потрібні мужні вчинки. В іншому випадку, якщо протест виллється на вулиці – буде катастрофа. План «Новоросія» не закритий Росією, вона не полишила своїх планів захопити Україну», – наголосив Безсмертний.

https://www.facebook.com/bezsmertnyi/
www.bezsmertnyi.org