Більше 3000 дітей з усієї Херсонщини відвідали День захисту дітей

6 лет назад 0

1 червня — День захисту дітей із Спілкою жінок Херсонщини, що традиційно пройшов у кінноспортивному клубі Grand Prix, цього року зібрав більше 3000 дітей із близько 60 навчальних і виховних закладів Херсонської області, організова них груп і громадських організацій.

Свято дитячої радості, пізнання та смаколиків було багатим на розважальну програму: пізнавальні намети з екології, прав дитини та природознавства, локації з моди та краси, творчі майстер-класи і спортивні зони відпочинку і змагань. Усе, щоб задовольнити бажання найвимогливіших дітлахів!

Оскільки День захисту дітей – це спершу про права дітей, а вже потім – розваги і морозиво, програма свята передбачила анімаційну гру від Головного територіального управління юстиції в Херсонській області, у ході якої дітей навчали знати свої права та не порушувати прав товариша.

До речі, цього дня херсонське представництво Національного олімпійського комітету відзначило кращих серед кращих у спортивних змаганнях. Зокрема, неймовірну дівчинку, яка вправно «набивала» м’яча 26 разів та непереможного хлопчика, який жонглював м’ячем на нозі 69 разів. Переможці отримали від херсонських олімпійців у подарунок м’ячі.

Кульмінацією свята стало феєричне музичне шоу від української співачки Світлани Тарабарової, яка завітала на День захисту дітей зі своїми рідними. Саме під час виконання її нового хіта «Маніфест» понад 1000 дітей та дорослих взяли участь у танцювальному флешмобі.