Для шкіл Херсонської, Миколаївської та Одеської областей оголошено конкурс

6 лет назад 0

Громадська організація «Офіс Регіонального Розвитку» у партнерстві з ChildFund Deutschland у рамках проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні», оголошують конкурс з відбору шкіл Одеської, Херсонської та Миколаївської областей з метою навчання школярів та вчителів шкільній медіації та правам людини.

Навчання здійснюватиметься восени у рамках проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччини, і головною метою якого є: наділення можливостями української молоді у віці від 13 до 17 років самостійно розв’язувати конфлікти у власному середовищі, виступати в ролі миротворців, підвищивши рівень їх обізнаності про шкільну медіацію, подолання конфліктів та захист прав людини, а також, підготувати їх та вчителів як медіаторів.

У рамках тренінгового циклу, відібрані школи з трьох південноукраїнських областей отримають безкоштовну можливість стати майданчиком для реалізації 2-х одноденних тренінгів: один тренінговий день для вчителів, соціальних працівників, психологів та представників шкільних адміністрацій, і один тренінговий день для школярів.

Усього в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях буде відібрано 9 шкіл: по 3 школи в кожній області. Учні та вчителі з відібраних шкіл, пройшовши тренінгове навчання, отримають змогу заявити про себе, як шкільні осередки медіації в їх областях.

Навчальні тренінги для школярів розраховані на учнів у віці від 13 до 17 років.

Навчальні тренінги для вчителів розраховані на вчителів, соціальних педагогів, шкільних психологів та представників шкільних адміністрацій без будь-яких вікових обмежень.

Звертаємо увагу, що участь у тренінгах безкоштовна! Організатор самостійно забезпечує участь у тренінгах тренерів, а також необхідні роздаткові матеріали.

Для подачі заявки на участь у конкурсному відборі шкіл, зацікавленим представникам загальноосвітніх шкіл слід заповнити конкурсну заявку за посиланням: https://goo.gl/4ppoVN

Форма заявки заповнюється онлайн і буде доступна для заповнення до 17 години 00 хвилин 15 серпня 2018 року.

Будь-які питання щодо конкурсу можна надіслати на адресу office@rdo.org.ua (зазначивши в темі повідомлення «Конкурс шкіл»), або координатору проекту – Анатолію Пазичуку (anatoliy.pazuchyk@rdo.org.ua), телефони: +38 (093) 404 66 08 або +38 (048) 788 83 84

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 25 серпня 2018 року, повідомляється на сайті ГО «Офіс Регіонального Розвитку».