Фіскали Херсонщини перевірили «північних» ринкових підприємців

6 лет назад 0

Днями спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі продовжили проведення рейдів із легалізації підприємницької діяльності на території ринку «Північний» ТОВ «Комерційний ринок». Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Під час проведення заходів щодо реєстрації підприємницької діяльності та легалізації найманої праці суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на ринковому містечку, фіскали обстежили 26 торгових місць, також зафіксовано 47 торгівельних місць, які на момент перевірки були зачинені. На 2 господарських одиницях встановлено найманих працівників без документів про офіційне працевлаштування. На одного підприємця складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною І статті 164 КУпАП (ведення господарської діяльності без державної реєстрації), який направлено до Херсонського міського суду Херсонської області.

Спеціалісти фіскальної служби області продовжують активну роботу направлену на створення однаково легальних умов ведення бізнесу для всіх суб’єктів господарювання на ринках міста та Херсонської області та закликають підприємців області виплачувати законодавчо встановлену заробітну плату та вчасно сплачувати податки.