Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер скликає чергову сесію

5 лет назад 0

Голова Херсонської обласної ради скликає чергову сесію на 8 лютого 2019 року. Відповідне розпорядження Владислав Мангер підписав минулої п’ятниці, 18 січня.

На ХХІІІ сесію Херсонської обласної ради VІІ скликання виноситься три питання. По-перше, внесення змін до рішення ХХІІ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання від 14 грудня 2018 року № 1075 «Про обласний бюджет Херсонської області на 2019 рік».

По-друге, затвердження заходів, що проводитимуться у рамках виконання обласної програми соціального захисту людей похилого віку, осіб з обмеженими можливостями та підтримки сім’ї, утвердження гендерної рівності і протидії торгівлі людьми на 2015 – 2019 роки.

По-третє, депутати планують оголосити конкурс на право оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області.

Робота постійних комісій обласної ради з вивчення вищезазначених питань та інших питань, які будуть винесені на розгляд депутатів облради, розпочнеться в найближчі дні. Детальніше про дати засідань буде повідомлено додатково.

Робота ХХІІІ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання розпочнеться традиційно о 10:00 в приміщенні Херсонської обласної ради (м.Херсон, пл.Свободи,1, ІІІ поверх, сесійна зала).