Херсонці говорили про сервіси Пенсійного фонду, які можна отримати, не виходячи з дому

6 лет назад 0

В Херсонській бібліотеці-філії №3 пройшла зустріч громадян з головним спеціалістом головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області Оленою Скоробагатько з питань користування Порталом електронних послуг Пенсійного фонду України. Говорили про сучасні можливості, які доступні вже зараз, та перспективи розвитку в майбутньому.Доступ до порталу є цілодобовим.

З будь-якого зручного місця за допомогою Інтернет-мережі можливо скористатись сервісом:
— продивитись інформацію про діяльність Пенсійного фонду України та його напрямки;
— записатись на прийом до спеціалістів органів Пенсійного фонду;
— поставити запитання, подати звернення тощо.

В особистому кабінеті користувача на Порталі доступна інформація, яка стане внагоді також працюючим:
— перегляд виписки з системи персоніфікованого обліку;
— розрахунок страхового стажу;
— перегляд виписки з пенсійної справи (для пенсіонерів).

"Користуючись порталом, кожен може заощадити свої ресурси часу, сил, розширити знання в інформаційно-цифровій освіті. До того ж особливо корисний сервіс для людей з особливими потребами та людей похилого віку. Для вирішення питання не обов'язково їхати до відділення Пенсійного фонду. Вищезазначені послуги можна отримати вдома, а зекономлений час і кошти використати на інші справи", — відмітила Скоробагатько Олена.

До того ж процедура реєстрації дуже проста: єдиноразово особисто звернувшись до найближчого до Вас територіального відділення Пенсійного фонду України з паспортом та довідкою про ідентифікаційний номер і отримавши спеціальний код доступу користувача, громадянин самостійно закінчує реєстрацію на web-порталі.

Для власників електронного цифрового підпису вхід на портал можливий без реєстрації. В сервісному центрі головного управління Пенсійного фонду України в Херсоні за адресою Комкова 76 А обладнано спеціальне місце, де спеціалісти допомагають з реєстрацією та надають необхідні консультації з користування Порталом.

Завітайте на Портал http://portal.pfu.gov.ua/ Пенсійного фонду України та оцініть переваги самі.