Херсонська обласна рада закликала подавати роботи для участі в обласних конкурсах

5 лет назад 0

1 березня 2019 року спеціалісти управління з питань аналізу бюджету та регіональних програм виконавчого апарату обласної ради відвідали Херсонський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Під час тренінгу «Актуальні питання роботи бухгалтерської служби в об’єднаних територіальних громадах» наші фахівці поінформували присутніх представників сільських та селищних рад об’єднаних територіальних громадах про конкурси, започатковані Херсонською обласною радою за ініціативи депутата обласної ради та заступника голови Оксани Рукавішнікової.

Так, 1 березня оголошено проведення обласного конкурсу проектів громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області. Дедлайн конкурсу – 29 квітня 2019 року. З детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Херсонської обласної ради у розділі «Обласний конкурс громадських організацій».

Також розпочато прийом матеріалів на обласний конкурс журналістських робіт «Впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади», які розміщені вперше у поточному конкурсному році з 01 жовтня 2018 року по 30 вересня 2019 року в засобах масової інформації усіх типів. Детальна інформація щодо умов конкурсу на офіційному веб-сайті Херсонської обласної ради у розділі «Конкурс журналістських робіт».

Нагадаємо, 15 лютого стартував третій обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, який у цьому році. Детальніше про умови конкурсу за посиланням.