Херсонські підлітки пройшли навчання у таборі «Indie Media Camp» у Києві

6 лет назад 0

Шість креативних підлітків Херсону, учнів 9-11 класів Даніїл Дубинець, Анна Скоробагатько, Поліна Брюханова, Соня Колесникова, Артем Вельдбрехт та учениця Херсонського училища культури Анастасія Клименко пройшли конкурсний відбір і поїхали з 19 по 24 листопада в готельне містечко Пуща Лісова біля с. Мощун під Києвом до Молодіжного освітнього табору "Indie Media Camp 2017".

Майже тиждень вони разом з 45-ма учасниками з інших міст — Черкас, Запоріжжя, Кривого Рогу, Кропивницького та Сум мали змогу набути нових знань в галузі урбаністики та медіа. Вчились висловлювати свої думки за допомогою фотозйомки, документального кіно та мультиплікації.

Разом з тренерами-наставниками Анною Мигаль, Олександрою Халепою, Вікторією Алієвою, Євгеном Насадюком, Родіоном Шубом, Катериною Радченко, Євгенієм Ващенко опановували інноваційні методи спілкування зі світом. На чотирьох воркшопах аудіо-турі, анімації, фото-story, візуальному меппінгу молодь створювала свої проекти. Так народились два мультфільми Fly та The Other.

Цікавий проект "Indie Media Camp" об'єднав молодь з багатьох куточків України. Реалізували таку можливість куратори табору Елла Штика та Дмитро Тяжлов за підтримкою посольства США в Україні. Всі учасники дуже задоволені плідною роботою та новими знайомствами і сподіваються, що кількість подібних освітніх заходів буде збільшуватись в усіх регіонах України. Більше про табір можна прочитати на сторінці в Фейсбук.

Автор: Анна Скоробагатько