Херсонські правоохоронці повідомили про останні злочини та події

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 589 звернень, серед яких 88 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в наслідок якої одна людина травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 118 адміністративних протоколів, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В Генічеський відділ поліції звернувся 58-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомий злодій викрав його мобільний телефон, який знаходився в кишені куртки. За даним фактом проводиться перевірка.

— В чергову частину Херсонського відділу поліції звернулась 35-річна жінка. Вона розповіла, що замовила через мережу Інтернет дитячий самокат. Жінка перерахувала продавцю 2 тисячі гривень повної оплати, але свій товар так і не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.

— В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 49-річна мешканка Корабельного району. Жінка розповіла, що невідомий проник на подвір’я її будинку, звідки викрав тренажерний велосипед. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області