Херсонський ресторатор «випробовував» долю

5 лет назад 0

Наприкінці травня поточного року податкові ревізори фіскального відомства провели перевірку суб’єкта ресторанного бізнесу, який вирішив «випробовувати долю»: використовував реєстратор розрахункових операцій лише за власним бажанням, а про придбання відповідної ліцензії нічого не знав. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Також, власник закладу вирішив взагалі «удосконалити» реалізацію підакцизної групи товарів. Розрахунки покупців із застосуванням платіжних карток за реалізовані алкогольні напої спрямовував на розрахунковий рахунок свого «бізнес-партнера» — платника податків на спрощеній системі оподаткування.

За наслідками перевірки закладу ресторанного господарства порушники отримали на двох 47,6 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій.

Перевірки суб’єктів підприємницької діяльності на Херсонщині тривають. Основна увага приділяється суб’єктам господарювання, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів, займаються видами господарської діяльності, які підлягають ліцензуванню та сфері готівкового обігу.