«Я чистий перед Богом і людьми», — Владислав Мангер

5 лет назад 0

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер прокоментував учорашні події, пов’язані з розслідуванням справи щодо вбивства Катерини Гандзюк.

"Як ви знаєте, мені оголошено підозру у причетності до злочину, якого я не коїв.
Хочу нагадати всім, що із самого початку і дотепер я стверджував і наполягаю на тому, що невинен.
Все, що наразі відбувається зі мною, вважаю нічим іншим, ніж політичним замовленням. Цікаво, що центральні ЗМІ зранку були напоготові: «новина» про мене розлетілася Україною у ту ж саму мить, коли стало відомо про цей страшний наклеп. Фото повідомлення про підозру з’явилося на ТВ та сайтах буквально через секунду після його вручення… воно й досі гуляє інтернетом та обсмоктується. Проте вставте у текст замість прізвища «Мангер» будь-яке інше, хоча б і своє – і ви зрозумієте, що такі «обвинувачення» можна висунути першому ліпшому. Очевидно, що хтось вправно намагається втілити сценарій з дискредитації мене. Проте звертаю увагу як слідчих, так і журналістів: не з мого офісу виїжджали виконавці замовлення; не мій помічник передавав їм гроші; не у мене був із Катериною конфлікт.
Мало для кого з кола влади є таємницею, що за життя Катерина знаходилася, м’яко кажучи, під опікою деяких високопосадовців СБУ, які, власне, і прикривали браконьєрів в області.На допиті ці прізвища, звичайно, лунатимуть. Та я щиро сподіваюся, що ці імена не зникнуть з протоколів і будуть озвучені також на суді. Країна має знати, хто, насправді, замовив Гандзюк.
Я чистий перед Богом і людьми.
Нехай правда переможе!"
, — заявив Владислав Мангер.

Відзначимо, підтримку Владиславу Мангеру висловила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Крім того, у соцмережах запустили флешмоби "Хто замовив Владислава Мангера" та "Геть від Мангера", до якого вже приєдналися сотні мешканців Херсонщини та усієї України.