Житель Голопристанського району 5 років проведе за гратами через завдання ножових поранень сусіду

6 лет назад 0

Подія сталася у вересні минулого року в Голопристанському районі. В поліцію зателефонував житель села і розповів, що на вулиці під парканом виявив пораненого чоловіка. Поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився 46-річний місцевий житель. У нього діагностували проникаючі ножові поранення грудної клітини та живота. Після проведеної операції чоловік вижив. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області. 

Поліцейські опитали жителів села і встановили, що востаннє потерпілого бачили у дворі місцевої жительки. Під час бесіди з жінкою стало відомо, що разом зі своїм співмешканцем та пораненим вона вживала алкогольні напої. Під час застілля вона лягла спати, а коли вранці прокинулася, то побачила у будинку сліди крові, чоловіків в оселі не було, співмешканець на зв’язок не виходив.

Оперативники виявили 50-річного співмешканця на виїзді з села, де він намагався зупинити автомобіль. Чоловік виявився раніше судимим за майнові злочини. Він пояснив, що у розпал застілля його співмешканка заснула на дивані. А гість почав торкатися жінку, на зауваження не реагував. Через це раніше судимий двічі вдарив потерпілого ножем. Після чого намагався виїхати з села у Миколаївську область.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.