Жителька Голопристанського району засуджена на 10 років ув’язнення за вбивство дядька співмешканця

6 лет назад 0

Злочин стався навесні минулого року. У поліцію надійшло повідомлення, що в одному з сіл вбито 67-річного чоловіка. Поліцейські встановили, що злочин скоїла 40-річна співмешканка племінника загиблого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції з’ясували, що ввечері до цивільного подружжя прийшов в гості дядько господаря. Під час вживання спиртних напоїв чоловіки посварились через давні образи: багато років тому дядько вбив свого рідного брата (батька господаря). Чоловіки побилися, після чого розійшлися у різні кімнати відпочивати. Жінку ж образило ставлення дядька до її співмешканця і вона вирішила йому помститися, вдаривши ножем у грудну клітину. Потерпілий помер на місці. Після чого жінка намагалася розбудити співмешканця, але він спав. Тоді вона пішла до сусідки і повідомила про скоєне. Зі слів зловмисниці, вона не хотіла смерті чоловіка, лише думала його налякати.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав жінку винною у інкримінованому їй злочині та призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.