Майстер-клас з високої кухні в Херсоні від шеф-кухаря Михайла Сосновських

3 года назад 0

Обмеження по часу, робота в команді, сучасне обладнання та приготування страв, виключно, високої кухні. У таких умовах вже протягом двох тижнів навчаються майстри Херсонського вищого професійного комерційного училища. На одному з майстер-класів побувала і наша знімальна група.

За головного на кухні – супер-фіналіст відомого в Україні кулінарного шоу «Мастер-Шеф», один із засновників «Південної Асоціації Шеф-кухарів» та розробник власної «Кулінарної школи» Михайло Сосновських.

Підготовка за програмою базового кулінарного курсу під керівництвом шеф-кухаря такого рівня, а також відкриття модернізованої кухні-лабораторії на базі херсонського навчального закладу стало можливим завдяки реалізації проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», – розповідає шеф кухар Михайло Сосновських.

Це пілотний проект, додає пан Михайло. Тож Херсон став першим хто розпочинає нову сторінку в історії розвитку кулінарного мистецтва в Україні. Про вибір міста організатори не жалкують та зазначають, результатами задоволені