Мешканці райцентру Херсонщини потерпають від нападів бродячих собак

7 лет назад 0

Мешканці міста Олешки вже не перший рік потерпають від нападів бродячих собак. Кожного дня на вулицях можно побачити цілі стаї псів.

"Я черговий раз знаходжусь у шоковому стані. У шоковому стані від чергового нападу стаї бродячих собак. І я не знаю як на них реагувати, цього не викладали у школі, такого курсу не було у вищому учбовому закладі. І видаючи мені диплом з відзнакою навіть на вухо ніхто не про це не розповів", — пише у соцмережах Роман Дз.

Місцева влада неодноразово намагалась вирішити проблему. Зокрема, методом вилову собак та стерелізації їх у місцевому ветеринарному пункті. Але самі ж мешканці не підтримали не підтримали таку ідею сусідства з собачим притулком. Тоді з'явилась пропозиція розмістити притулок для собак за межами міста. Та боротьба на тому й закінчилась.

"Олешки стало містом небезпечним для життя. Все більше стикаєшся з людьми, які краще посидять дома, ніж вийти на вулицю. А на вулицю тільки за потребою. А дехто просто купує авто по-більше, це теж вирішує питання", — додав Роман.