Мобільний сервісний центр МВС надавав громадянам майже шістсот послуг

6 лет назад 0

Із травня на Херсонщині почав працювати пересувний сервісний центр МВС. За цей час майже шістсот громадян скористалися можливістю, не долаючи відстань до найближчого ТСЦ, отримати найпопулярніші сервісні послуги МВС, які принесли до місцевих бюджетів понад 32,6 тисячі гривень.

МСЦ 31 раз виїжджав до Великолепетиського району та 10 – до Верхнього Рогачику. Фахівці мобільного центру надали 594 сервісні послуги, серед яких 478 реєстраційних операцій, 68 замін посвідчення водія, 48 прийнятих запитів на отримання довідки про відсутність судимості, а також чимало консультацій.

Кошти за надані адміністративні послуги перераховуються до місцевого бюджету населеного пункту, в якому працює МСЦ МВС. Таким чином до бюджету смт Велика Лепетиха надійшло понад 22,9 тисячі гривень, с. Мала Лепетиха – 3,7 тисячі гривень, смт Верхній Рогачик – майже 6 тисяч гривень.

Скористатися пересувним сервісом дуже просто. Для цього необхідно надати заявку до органу місцевого самоврядування та замовити виїзд МСЦ. Тож громадяни в будь-якому куточку області мають змогу отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС на місці.

РСЦ МВС у Херсонській області