На Херсонщині дільничний офіцер поліції за 2 години розкрив крадіжку з будинку пенсіонерки

6 лет назад 0

Жертвою крадіжки стала пенсіонерка з смт Велика Олександрівка. Зловмисник вкрав з її будинку плиту опалення, залишивши оселю жінку без обігріву. Дільничний офіцер поліції Великоолександрівського ВП лейтенант поліції Євген Лисенко за 2 години встановив особу зловмисника, вилучив плиту та повернув потерпілій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дільничний офіцер поліції виявив факт крадіжки під час обходу помешкань жителів населеного пункту. Під час бесіди з пенсіонеркою вона розповіла, що з території її домоволодіння невідомий вкрав плиту опалення. Лейтенант поліції Євген Лисенко упродовж 2-х годин перевірив жителів села, які могли бути причетними до злочину. Під підозру потрапив місцевий житель, який характеризується, як сімейний дебошир. Під час огляду його подвір’я поліцейський виявив плиту опалення заявниці. Зловмисник пояснив, що мав намір продати плиту.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.