На Херсонщині домашнє насильство попереджають дільничні офіцери поліції

6 лет назад 0

Дільничні офіцери поліції приділяють особливу увагу питанню попередження домашнього насильства. Дільничні не лише постійно проводять роботу з особами, які схильні до вчинення насильства в сім’ї. А проводять профілактичну роботу з жителями міст та сіл щодо запобігання насильству в будь-якому його прояві. Людям роздають пам’ятки «Насильство – це сміття, яке треба виносити з дому!» та «Не мовчи – і тобі допоможуть!». Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Дільничні поліцейські розповідають про порядок дій для потерпілих у випадку домашнього насильства, вказують перелік установ, куди можна звернутися по допомогу.

Нещодавно дільничні офіцери Генічеського відділу поліції спільно з працівниками районного управління юстиції провели профілактичну роботу з протидії домашньому насильству серед жителів міста Генічеськ.

Людям роздали пам’ятки, а також перевірили підоблікові сім’ї, члени яких стоять на профілактичному обліку за домашнє насильство, провели попереджувальні бесіди для запобігання вчинення ними повторних правопорушень.