На Херсонщині поліцейські викрили чоловіка у скоєнні крадіжки

6 лет назад 0

У Великолепетиському районі невідомий здійснив крадіжку з будинку літнього чоловіка. Впродовж кількох годин поліцейські встановили особу зловмисника та повернули викрадені речі потерпілому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В чергову частину Великолепетиського відділення поліції звернувся 72-річний мешканець району. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник здійснив крадіжку в його будинку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що на теперішній час в будинку ніхто не мешкає. Останній раз пенсіонер відвідував домоволодіння близько 2-х тижнів тому. Під час чергового візиту чоловік виявив, що вхідний замок пошкоджений, а з будинку зникли металеві частини плити пічного опалення.

Як розповів заступник начальника Великолепетиського відділення поліції Євген Лебідь, поліцейські встановили особу злодія протягом кількох годин. В ході проведення подвірного обходу один із односельців розповів працівникам поліції, що бачив вночі сусіда, який ніс додому важкий мішок. Поліцейські разом із заявником завітали до чоловіка. Під час огляду його домоволодіння потерпілий побачив викрадені речі, які раніше судимий за майнові злочини 45-річний односелець вже встановив на свою пічку.

Викрадене майно повернуто законному власнику. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.