На Херсонщині поліцейські затримали групу викрадачів людини

6 лет назад 0

30-річного жителя Херсона четверо зловмисників вивезли за межі міста. Кілька годин чоловіка незаконно утримували та вимагали у нього гроші. Потерпілого звільнили оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Херсонській області. У поліцію надійшло повідомлення, що на вулиці невідомі заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку. Потерпілим виявився 30-річний херсонець. Пошуком та звільненням чоловіка займалася спеціально створена група з числа оперативників Управління карного розшуку.

"Поліцейські перевірили коло спілкування викраденого. Під підозру потрапили четверо чоловіків віком від 30 до 40 років, двоє з яких раніше судимі, – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Цап. – Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місце, де зловмисники утримували чоловіка. Це був приватний будинок в одному з районів області. Туди виїхали оперативники. Потерпілого звільнили, зловмисників затримали".

Поліцейські встановили, що чоловіка викрали з метою отримання від нього грошей. Наразі з потерпілим усе гаразд. Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України "Вимагання".

Відділ комунікації поліції Херсонської області