На Херсонщині знайшли розшукуваного підлітка

7 лет назад 0

Бериславським відділом поліції ГУНП в Херсонській області було оголошено розшук Харченко Андрія Ярославовича, 07.08.1999р.н., який 8 березня близько 22:00 пішов із села Отрадокаменка Бериславського р-ну та додому не повернувся.

Вранці до Бериславського відділу поліції звернувся батько хлопця і повідомив, що його син напередодні пішов привітати родичку з Міжнародним жіночим днем і до ранку не повернувся, його телефон був відключений, усі речі залишилися на місці. Зі слів батька, раніше син завжди попереджав, якщо десь затримується.

Неповнолітнього шукав весь особовий склад Бериславського відділу поліції та небайдужі жителі села, поліцейські опитували працівників магазинів, кафе, водіїв рейсових автобусів, які могли бачити хлопця.

«Приблизно о 16.30 дільничні офіцери поліції, які відпрацьовували сусіднє село, на стадіоні побачили розшукуваного. Хлопець сидів на лавці та дивився, як його однолітки грали у футбол. Неповнолітнього відвезли до батьків» , — повідомив начальник Бериславського відділу поліції Олексій Войчек.

Хлопець пояснив, що йому набридло жити з батьками та допомагати їм по господарству, тому він вирішив кілька днів погуляти. Працівники поліції провели з підлітком профілактичну бесіду, після якої він пообіцяв батькам виправити свою поведінку та більше не тікати з дому.