Ненасильницька акція протесту відбулась на Херсонщині

6 лет назад 0

фото: Дмитрий Кулаков

Вчора, 19 червня, на кордоні з окупованим Кримом, біля КПВВ "Каланчак" відбувся концерт відомого українського гурту «Бумбокс» в рамках ненасильницької акції протесту. Під час виступу глядачі розтягнули українські та також кримськотатарські прапори. Вокаліст гурту Андрій Хливнюк заряджав позитивною енергетикою та подарував незабутні враження. Окрім власних пісень, гурт виконав відомий хіт Кузьми Скрябіна «Спи собі сама».

«Ненасильницька акція протесту почалася не місяць тому. Вона триває з початку окупації Криму. Великого розголосу набула саме у поточному році через голодування Олега Сенцова. Нам здається, що наші проблеми нікого не турбують, але це не так. Безліч іноземців долучилися до акції та готові визволяти українських в`язнів. Цей концерт не фінальний. Ми ввійдемо до конкурсної програми та обов`язково відзнімемо документальний фільм, завдяки якому люди більше дізнаються про те, що насправді відбувається у світі», — прокоментував вокаліст гурту Андрій Хливнюк.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв зазначив, що підготовка заходу тривала близько доби. Організатори навіть не очікували такої кількості людей, але вдячні за підтримку. 

Автор: Поліна Дайнега