Оксана Рукавішнікова подякувала акторам вистави «Оскар і Рожева Пані» за реалізацію соціального проекту

5 лет назад 0

Депутати Херсонської обласної ради долучилися до реалізації соціального проекту, спрямованого на підтримку дітей з онкогематологічною патологією.


Учора заступник голови облради Оксана Рукавішнікова та її колеги-депутати Павло Філіпчук та Віктор Деркач відвідали благодійну виставу «Оскар і Рожева Пані», з якою гастролює Україною трупа Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Кошти, зібрані у ході заходу, будуть спрямовані на допомогу маленьким пацієнтам з онкогематологічною патологією. У Херсоні зібрані кошти передадуть онкогематологічному відділенню Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні.

Оксана Рукавішнікова привітала головну героїню вистави та ініціатора благодійного проекту – Заслужену артистку України Ірму Вітовську. Вона подякувала акторці за психологічну та фінансову підтримку родин, в яких є хворі на рак діти, та самої дитини.

«Як депутати обласної ради, ми щодня намагаємося знайти можливості підтримки обласних медичних закладів, у тому числі і Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні: від фінансової підтримки її пацієнтів до вирішення проблем, з якими стикаються працівники закладу. Ми усвідомлюємо свою відповідальності за життя дітей», – зазначила Оксана Рукавішнікова.