Оксана Рукавішнікова привітала з професійним святом культурну громаду Херсонщини

4 года назад 0

Заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова привітала працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом.

У ході урочистостей, які відбулися 8 листопада в Палаці молоді і студентів, Оксана Олександрівна побажала митцям невичерпного натхнення, нових творчих задумів та досягнень.

«Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва, творці всього доброго і вічного у цьому світі! Від щирого серця від усього депутатського корпусу Херсонської обласної ради я рада вітати вас із професійним святом! Ви даруєте нам радість, несете культуру до кожного серця, до кожної душі! Своєю творчістю та плідною працею ви звеличуєте наш Таврійський край та рідну Україну. Велика подяка вам за це та низький уклін! Щиро бажаю вам подальших успіхів! Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях, у ваших очах! Натхнення вам та багато років творчої плідної праці! Нехай у ваших домівках панує добробут, любов, віра, щастя вам і вашим родинам!» , – зазначила заступниця голови облради.

За сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Оксана Олександрівна нагородила Почесною грамотою обласної ради:

Аль-Шахін Вікторію Анатоліївну – заступницю директорки комунальної установи «Обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв» Херсонської обласної ради;

Лянсберг Ольгу Василівну – головного бібліографа відділу наукової інформації та бібліографії КЗ «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара» Херсонської обласної ради;

Ходос Галину Анатоліївну – директорку комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» Новокаховської міської ради.

Подяки голови обласної ради оголошено:

Дудніченко Наталії Борисівні – уповноваженій з продажу квитків Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша;

Займовій Наталії Аркадіївні – начальниці бюро квиткового Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша;

Яблонській Ніні Юріївні – завідувачу інтернет-центром КЗ «Олешківська центральна районна бібліотека» Олешківської районної ради.

Також за багаторічну плідну творчу працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва на Херсонщині та з нагоди відзначення 75-річниці утворення Херсонської обласної філармонії Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

Белявського Владислава Едуардовича – головного диригента камерного оркестру «Гілея» КУ «Херсонська обласна філармонія» Херсонської обласної ради

Іваненка Юрія Миколайовича – директора КУ «Херсонська обласна філармонія» Херсонської обласної ради;

Пономаренко Ларису Іванівну – артиста камерного оркестру «Гілея» КУ «Херсонська обласна філармонія» Херсонської обласної ради.