Операція «Урожай» по — генічеськи : оформлено 649 найманих працівників

5 лет назад 0

За інформацією, яку повідомили спеціалісти Генічеського управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за результатами проведення операції «Урожай» у Генічеському районі чисельність найманих працівників, задіяних на підприємствах – сільгосптоваровиробниках, зросла порівняно з початком року на 649 офіційно працевлаштованих осіб. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зокрема, тільки у червні — липні п.р. сільськогосподарські підприємства району надали до податкової служби повідомлення про прийняття на роботу 297 найманих працівників.

Завдяки активній масово — роз’яснювальній роботі по залученнню до оподаткування громадянами, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га, 49 «одноосібників» подали декларації про доходи на загальну суму майже 250 тис. грн. та задекларували до сплати майже 50 тис. грн. податків.

З початку року до декларування доходів залучено 2032 громадян — одноосібників. Загальна сума задекларованого ними доходу від продажу сільгосппродукції склала майже 6,3 млн.грн., нараховано 1,13 млн. грн. ПДФО та 0,1 млн. грн. військового збору.

Операція «Урожай» триває.