Патрульні розшукали викрадений мопед

6 лет назад 0

Виклик про заволодіння транспортним засобом отримали патрульні вчора близько 15-ї години. Заявник повідомляв, що в нього та його брата виник конфлікт із кількома хлопцями біля магазину на вулиці Кременчуцькій. Згодом він переріс у бійку, під час якої один з учасників пригоди сів на мопед брата заявника та поїхав у невідомому напрямку. За адресою негайно вирушив один з екіпажів.

Інспектори врегулювали конфлікт і опитали присутніх на місці громадян. Потерпілий детально описав свій транспортний засіб і хлопця, який його викрав. Всім екіпажам передали орієнтування й поліцейські розпочали обстеження території. Схожий за описом мопед патрульні помітили на Бериславському шосе. На ньому їхали вже двоє хлопців. Транспортний засіб зупинили на вулиці Чорноморській.

Водій спробував утекти, але інспектори наздогнали його й затримали. Згодом потерпілий упізнав пасажира та свій мопед. Як з’ясували поліцейські, обоє вже мали проблеми із законом. Також патрульні встановили, що за кермом перебував не той хлопець, який зник на викраденому транспортному засобі, а його товариш. У обох інспектори помітили ознаки сп’яніння. Затримані у встановленому законом порядку відмовились проходити відповідний огляд. До того ж вони не мали водійського посвідчення відповідної категорії.

На 19-річних херсонців патрульні склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування особою, яка не має такого права) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Затриманих і мопед доправили до Херсонського відділу поліції.

Патрульна поліція Херсона