«Перлина Fest» запрошує до участі херсонську молодь

6 лет назад 0

У Києві 10 березня 2018 року відбудеться IV Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Конкурс пройде під гаслом «Творчість заради майбутнього!» та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

Програму конкурсу та фестивалю складають виступи солістів та колективів, а також виставка творчих робіт у таких номінаціях: «Пісенний конкурс», «Інструментальний конкурс», «Танцювальний конкурс», «Автентична творчість», «Оригінальний жанр». Окремою номінацією конкурсу стане «Перлина громади» – особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України. Особливістю конкурсу є те, що молоді таланти демонструватимуть звичаї своєї місцевості.

Захід спрямований на збагачення та подальший поступ нашої культурної та історичної спадщини. Крім того, залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично налаштованими громадянами, готовими до нових починань.

У попередніх трьох конкурсах взяли участь колективи та артисти з 20 регіонів України, були присутні учасники як з великих міст-мегаполісів, так і з маленьких селищ, які мали змогу продемонструвати свою майстерність та обмінятися досвідом.

До участі у фестивалі запрошуються творчі колективи та окремі виконавці у трьох вікових категоріях від 7-ми до 17-ти років.

Конкурс відбудеться за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації.

Подати заявку і більше дізнатися про конкурс можна на сайті «Перлина Fest».

Прес-служба Херсонської ОДА