Підприємці Херсона допомагають бригадам швидкої медичної допомоги

4 года назад 0

Через пандемію коронавіру сьогодні під особливою увагою держави та місцевої влади перебувають медичні заклади, де лікують хворих на COVID-19. До забезпечення лікарень долучається й соціально відповідальний бізнес. Підприємства перераховують кошти на потреби медзакладів, закуповують необхідне обладнання, засоби захисту. Домагають, чим можуть.

Зокрема, КНП «Херсонський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради заручився підтримкою Bosch Service «Автопланета».

Керівництво автосалону на чолі із Дмитром Харламовим забезпечили безкоштовний поточний ремонт санітарного автотранспорту ОТЦЕМД та МК. Наразі відремонтовано та передано медичним працівникам «екстренки» автомобіль «Газель», триває ремонт ще однієї одиниці автотранспорту.

Водночас, мережа АЗС БРСМ-Нафта також активно приєдналася до підтримки роботи Центра екстреної медичної допомоги в складних умовах епідемії. Керівництво мережі протягом вже декількох тижнів забезпечує заправку санітарних автомобілів бригад ОТЦЕМД та МК на безоплатній основі.

Допомога зі сторони підприємців дає можливість зекономити кошти обласного бюджету та додатково перенаправити їх на придбання засобів індивідуального захисту для працівників екстреної медичної допомоги, які перебувають на передовій у боротьбі з COVID-19.