Поліція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися у регіоні протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 680 звернень, серед яких 129 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, внаслідок яких 1 людина загинула, 6 травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 118 адміністративних протоколів, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Каланчацького відділення поліції звернувся 32-річний чоловік. Він розповів, що невідомий зловмисник викрав з його будинку телевізор. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 60-річний мешканець Дніпровського району. Чоловік розповів, що знайшов оголошення в інтернеті про продаж запчастин на авто і зв’язався з продавцем. Останній попросив внесення передоплати на банківську картку у сумі 1400 гривень, але після оплати продавець перестав відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції звернулась 18-річна дівчина. Вона розповіла, що знаходилась у нічному клубі та виявила, що у неї викрали мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.