Поліція Херсонщини звертається до батьків з проханням нагадати дітям Правила безпеки на дорозі

6 лет назад 0

В Білозерському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю дитини. Внаслідок порушення Правил дорожнього руху дитина в тяжкому стані перебуває в лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В 19:50 в чергову частину Білозерського відділення поліції надійшла інформація, що поблизу с. Томина Балка сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На місці події поліцейські встановили, що 38-річна водій автомобіля «Volkwagen» здійснила наїзд на 6-річного хлопця. Попередньою причиною ДТП є раптова поява дитини на дорозі. В результаті пригоди малолітній був доставлений в реанімаційне відділення Херсонської обласної дитячої лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, внутрішня кровотеча.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області звертається до батьків з проханням провести з дітьми профілактичні бесіди та нагадати дітям в яких місцях, як і коли можна безпечно переходити дорогу, які бувають дорожні знаки та їх значення. Подбайте про безпеку своїх дітей.