Полиция предупреждает о плохих условия на дорогах Херсонщины

5 лет назад 0

Сьогодні, 1 грудня, у зв’язку із погіршенням погодних умов на автошляхах спостерігається ожеледиця та налипання мокрого снігу. Поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху та надають допомогу його учасникам. Водночас рух транспортних засобів відбувається у звичайному режимі, без заторів.  

Крім західних областей, погіршення погодних умов зафіксовано у дев’яти регіонах держави: Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, Харківській та Київській областях. Майже всюди на дорогах ожеледиця та налипання мокрого снігу. Місцями передбачається сильний сніг (приріст снігового покриву висотою 6-12 см). 

30 листопада у результаті ускладнення погодних умов, пов’язаних із снігопадом, ожеледдю та поривами вітру до 20 м/с, рятувальники надавали допомогу водіям транспортних засобів на автошляхах області.

Так, рятувальникам довелось буксирувати вантажні автомобілі на підйом на проблемних ділянках автошляхів у Бериславському, Нововоронцовському, Білозерському та Генічеському районах. Загалом відбуксировано 96 вантажівок та 6 легковиків.

Від ГУ ДСНС області залучено 8 одиниць техніки та 25 рятувальників. 

Зареєстровано 3 ДТП з постраждалими, в наслідок яких 1 людина загинула, 5 чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 78 адміністративних протоколів, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Інформацію надано Департаментом комунікації Національної поліції України

Читайте также: Каховские спасатели помогли молодой женщине попасть в квартиру