Поліція розшукує підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину

7 лет назад 0

У чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від 52-річного жителя смт. Нова Маячка. Чоловік розповів, що у своєму будинку виявив тіло 37-річної жінки, яка винаймала у нього житло. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що разом жінкою проживав її 41-річний співмешканець, раніше судимий за вбивство. Вони разом приїхали у Нову Маячку на польові роботи. Напередодні після вживання спиртних напоїв пара посварилась і чоловік сильно побив свою співмешканку. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Підозрюваний втік після побиття співмешканки і переховується. Наразі працівники поліції проводять заходи по його розшуку та затриманню. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження" (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).

Розшукуваний Юденко Ігор Юрійович, 23.02.1976 р.н., уродженець м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, тимчасово мешкав в смт. Нова Маячка. Чоловік також може проживати у с. Станіслав Білозерського району та у с. Вірівка Бериславського району.

Відділ комунікації поліції Херсонської області