Рятувальники демонстрували професійні та спортивні навики в обласних змаганнях з пожежно-прикладного спорту

6 лет назад 0

18 травня на спортивно-тренувальному полігоні 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Нова Каховка відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту, в яких взяли участь команди рятувальників із 22 підрозділів обласної служби ДСНС, повідомляє прес-служба відомства.

З вітальним словом до учасників звернувся т.в.о. заступника начальника Головного управління ДСНС області Ерьоменко Олексій, який побажав усім доброго настрою, спортивно-професійного завзяття та відмінних результатів у виконанні досить непростих вправ. І змагання стартували.

Рятувальники демонстрували свої вміння та навики в ході двох спеціальних етапів, а саме: долаючи 100-метрову смугу з перешкодами; піднімаючись по штурмовій драбині на 3-тій поверх навчальної вежі.

У загальнокомандному заліку перемогу здобули рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Н.Каховка. Друге місце виборола команда Корабельного району, третє посіли рятувальники по охороні Суворовського району м. Херсон.

Такі змагання проводяться з метою підвищення готовності пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням, популяризації пожежно-прикладного спорту серед особового складу пожежно-рятувальних частин та населення області.