Річний план по надходженню власних коштів на 2017 рік виконано, — Пенсійний фонд

6 лет назад 0

Станом на 30 листопада 2017 року головним управлінням Пенсійного фонду України в Херсонській області забезпечено виконання річного плану по надходженню власних коштів у 2017 році на 101,6%. В області надійшло 2 180,9 млн грн. власних коштів пенсійного забезпечення, понад план вже залучено 33,7 млн грн. коштів.

Одним із джерел наповнення бюджету Фонду є легалізація робочих місць та детінізація зарплати. У цьому напрямку фахівці пенсійної служби областіспівпрацюють із органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, Головними управліннями Держпраці та ДФС в області, соціальними партнерами.

З початку поточного року пенсійщики області здійснили 950 виступів та оголошень на радіо та телебаченні, провели 231 семінар зі страхувальниками та 876 зустрічей з фізичними особами-підприємцями і трудовими колективами підприємств області щодо необхідності оформлення трудових відносин з роботодавцем, залежності пенсійного забезпечення від страхового стажу та рівня заробітної плати

Окрім того, з метою привернення уваги громадян до актуальних питань легалізації оплати праці та зайнятості населення організували 23 флешмоби на тему: «Легалізація зарплати – це шлях до підвищення соціальних стандартів», «Зарплата в «конверті» — злидні на старість», «Легальна праця – запорука майбутньої пенсії», «Молодь Херсонщини – за легальну заробітну плату» та інші.

Завдяки проведеній спільній роботі з початку року легалізовано 9,3 тис. робочих місць, в результаті чого додатково надійшло 3,6 млн грн. єдиного внеску.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області