«Студентська молодь – за здоровий спосіб життя». Свято спорту в ХДУ

5 лет назад 0

Замість шкідливих звичок – квести та змагання. Студенти Херсонського державного університету переконані, у здоровому тілі – здоровий дух. Тож до цьогорічної молодіжної акції «Студентська молодь – за здоровий спосіб життя» запросили доєднатися студентів усіх вищих навчальних закладів Херсонщини.
З ранкової зарядки організатори вирішили розпочати свій спортивний івент. Захід об’єднали із традиційним святом спорту у ХДУ.
Заняття фізкультурою та спортом сьогодні не лише запорука здорового способу життя, а й каталізатор активної людини, – зазначає ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.
Тільки об’єднавши наші зусилля, ми зможемо бути сильною і здоровою нацією, – ділиться відомий у Херсоні меценат Садіяр Мамедов. Він переконаний, цей захід є потужним імпульсом для популяризації здорового способу життя.
Змагання з міні-футболу та змішаного волейболу, легкоатлетичний крос і спортивний квест. Учасники заходу не приховують, до кожного з видів турніру готувалися ретельно упродовж кількох місяців.
Не менш налаштовані на перемогу і студенти Херсонського базового медичного коледжу. На жеребкуванні хлопці нарешті дізналися з ким доведеться зійтися на полі.
Антон Боков на цих змаганнях виконує подвійну роль – грає за улюблений університет та судить волейбольний турнір.
Учасники акції могли взяти участь у майстер класах зі скелелазіння та тхеквондо. В результаті 5-годинних спортивних баталій перемогу у міні-футболі здобула команда Херсонської філії Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова, з волейболу-мікс перше місце отримала збірна Херсонського державного університету, а студенти Херсонської держаної морської академії стали найкращими у квесті. Переможці окрім кубків та медалей отримали й цінні спортивні подарунки.