Ювенальні поліцейські розшукали і повернули до навчання 17-річного прогульника

5 лет назад 0

17-річний хлопець 4 вересня пішов з гуртожитка у Високопільському районі, але на парах так і не з’явився. Він сирота, виховується у будинку сімейного типу в Білозерському районі, але схильний до бродяжництва і вже уходив з навчання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, для розшуку неповнолітнього створили окремі групи з числа працівників Високопільського, Білозерського відділень поліції та відділу ювенальної превенції. Правоохоронці опитували друзів та знайомих хлопця, перевіряли всі місця, де він з’являвся раніше. Потім надійшла інформація, що неповнолітнього бачили в Херсоні. В обласному центрі працівники поліції поспілкувалися з його друзями і ті підтвердили, що хлопець в місті. Його знайшли ввечері 5 вересня у друзів. З хлопцем було все добре, він пояснив, що скучив за знайомими і вирішив їх провідати.

Наразі неповнолітнього повернули до навчання. Хлопець став 500-ю дитиною, яку з початку року розшукали ювенальні поліцейські та повернули додому або до місця навчання.