В Херсоні зупинили автомобіль з наркотиками

7 лет назад 0

Сьогодні близько 4-ї ранку на проспекті Ушакова патрульні помітили автомобіль Audi, який рухався із порушенням ПДР. Транспортний засіб зупинили. Під час спілкування у водія інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

Для перевірки він надав паспорт і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Поліцейські встановили, що чоловік рішенням Херсонського міського суду позбавлений права керування. Під час поверхневої перевірки у нього виявили ножі, схожі на холодну зброю, мініатюрні терези, згортки з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну, предмет, схожий на пістолет.

На місці працювала слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. Водій у присутності свідків відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. На нього склали адмінматеріали за ч. 3 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права), ч. 3 ст. 130 (Третє протягом року керування у стані сп’яніння) КупАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.