Віталій Булюк привітав медичних працівників з професійним святом

6 лет назад 0

У Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша відбувся урочистий захід з нагоди святкування Дня медичного працівника.

«Сьогодні медики працюють у період великих реформ і змін. Але ці зміни вкрай необхідні нашій державі, кожному її громадянину, які заслуговують на якісне медичне обслуговування на території нашої області та України в цілому , – зазначив у вітальному слові заступник голови облради Віталій Булюк та побажав працівникам медичної галузі міцного здоров’я, кар’єрного росту, терпіння, особистого щастя та щастя кожній лікарській сім’ї. – Від усієї громади Херсонщини щиро вітаю вас з професійним святом».

А за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, значний особистий внесок у справу охорони здоров’я населення, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня медичного працівника Віталій Булюк вручив кращим медпрацівникам почесні грамоти та подяки Херсонської обласної ради.

Так, Почесними грамотами нагороджено:
Любов Михасько – лікаря-анестезіолога відділення анестезіології і інтенсивної терапії комунального підприємства «Голопристанська центральна районна лікарня»;
Антоніну Чумаченко – головну медичну сестру Новотроїцького центру первинної медико-санітарної допомоги;
Ірину Терелюк – завідувача радіологічного відділення №1 комунального закладу Херсонської обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер».

Подяки голови Херсонської обласної ради оголошено:
Юлії Овчаровій – заступнику головного лікаря з медобслуговування населення комунального закладу «Генічеський центр первинної медико-санітарної допомоги»;
Наталії Курчевській – сестрі медичній загальної практики-сімейної медицини комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка»;
Катерині Сидорчук – медичній сестрі комунального закладу «Херсонський обласний Будинок дитини» Херсонської обласної ради.

Почесні відзнаки медпрацівники отримали і від органів місцевої та обласної влади, а також профільного Департаменту. Також у рамках заходу кращих медиків Херсонщини заохотили обласними преміями. Серед лауреатів і депутат обласної ради – заступник головного лікаря з медичної частини комунального підприємства «Цюрупинська центральна районна лікарня» Василь Борисов.