Владислав Мангер та Андрій Гордєєв привітали дружин та матерів учасників АТО зі святом

6 лет назад 0

Напередодні Міжнародного дня жінок керівники області привітали дружин та матерів воїнів, котрі загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер подякував жінкам за подвиг, який зробили їх чоловіки та сини – захистили територію України, зберегли її незалежність та свободу кожного її громадянина.

«Велике вам спасибі за ваших чоловіків, за ваших синів, за те, що вони дали можливість жити нашим родинам у мирі та спокої», – зазначив Владислав Мангер.


Разом із головою облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим та народним депутатом України Олександром Співаковським голова облради подарував представницям найчарівнішої половини людства квіти та подарунки. За словами Владислава Мангера, це невеликий знак уваги, але наша пам’ять та подяка героям і їх родинам буде вічною.

На жаль, держава не завжди пам’ятає про свої зобов’язання перед героями, тому представники обласної влади відверто поговорили з родинам загиблих в АТО про їх нагальні проблеми. Найгострішим виявилося питання стосовно безоплатного перевезення за посвідченнями учасника бойових дій. Прикро це визнавати, але водії маршрутних таксі дозволяють собі нахабно відмовляти людям з такими посвідченнями, а декотрі взагалі не зупиняються, коли бачать родини загиблих учасників АТО.


Таке становище обурило і голову облради, і голову облдержадміністрації. Вони пообіцяли в найкоротший термін провести спільну нараду з міською радою та випрацювати жорстке покарання для таких водіїв і перевізників.

«Якщо такі випадки траплятимуться, то я стоятиму за те, щоб не лише звільняли водіїв, але і забирали маршрути в перевізників», – резюмував Владислав Мангер.

Наостанок керівники області поділилися з присутніми номерами своїх робочих та мобільних телефонів, закликавши звертатися за ними в будь-який час.