У Генічеському районі поліцейські виявили 24 кущі коноплі у місцевого жителя

6 лет назад 0

В ході проведення профілактичного відпрацювання “Мак” поліцейські на подвір’ї будинку мешканця одного з селищ Генічеського району виявили та вилучили рослини, схожі на коноплю. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

В Генічеський відділ поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що мешканець одного з селищ району вирощує коноплю. В домоволодінні підозрюваного поліцейські провели обшук.

На подвір’ї будинку 52-річного чоловіка виявили 24 кущі коноплі, які спеціально удобрювалися та поливалися. За словами господаря, він вирощував коноплю для власного вживання. Вилучені кущі направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» (карається штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).