У Голопристанському районі поліцейські викрили лісових браконьєрів

6 лет назад 0

Поблизу одного з сіл працівники Голопристанського відділення поліції виявили два факти незаконної вирубки та перевезення дерев сосни. Наразі встановлюється сума збитків, завданих лісовому господарству. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

У першому випадку дільничні офіцери поліції виявили вантажний автомобіль, який виїжджав з лісу завантажений великою кількістю дерев сосни. У водія не було жодних дозвільних документів. Він пояснив, що займався заготовкою на зиму дерев для опалення власного будинку.

Другий факт незаконної рубки дерев викрили працівники групи реагування Голопристанського відділення поліції. Вони зупинили вантажний автомобіль, у якому перевозились спиляні дерева сосни. Водій не зміг надати ніяких документів. Він зізнався, що хотів підзаробити продажем деревини.

Як повідомив заступник начальника Голопристанського відділення поліції Вадим Толмачов, за обома фактами відкриті кримінальні провадження за ст.246 Кримінального кодексу України«Незаконна порубка лісу». Автомобілі заарештовані, вантаж вилучено.