У Голопристанському районі поліцейські вилучили у водія «Фольксвагена» пістолет з набоями

5 лет назад 0

Після отримання інформації про можливе перевезення зброї в автомобілі «Фольксваген», що рухався по дорозі Гола Пристань-Залізний Порт, працівники групи реагування Голопристанського відділення поліції виїхали на місце та зупинили автівку на іноземній реєстрації для перевірки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час зупинки поліцейські помітили, що з салону «Фольксвагена» викинули якусь річ. Працівники поліції оглянули територію і виявили предмет, схожий на пістолет та 40 набоїв до нього.

За кермом автомобіля був 26-річний раніше судимий місцевий житель, в салоні знаходилися двоє пасажирів. Водій пояснив, що пістолет належить йому, але він не має на нього дозвільних документів і зберігав для особистої безпеки.

Нині предмет вилучено та направлено на експертизу. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).