У Херсоні ліквідовано пожежу у житловому будинку барачного типу

5 лет назад 0

9 липня о 3:06 на номер Служби «101» м. Херсона надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вул. Гімназичній. За вказаною адресою було направлене чергове відділення 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Суворовського району. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

По прибуттю встановлено, що горять домашні речі, перекриття та частково дах житлового одноповерхового будинку барачного типу на шість квартир. З метою недопущення розповсюдження пожежі були направлені додаткові сили з Дніпровського, Корабельного міських підрозділів та Аварійно-рятувального загону.

Локалізовано пожежу о 4:05 на площі 130 кв. м, ліквідовано о 7:15. У результаті вогнем знищено частково покриття будинку на площі 110 кв. м та домашні речі і перекриття в квартирі, з якої почалася пожежа на площі 20 кв. м. Загальна площа будинку складає близько 1000 кв. м.

Загиблих та постраждалих немає.

Причина пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі задіяно 7 одиниць техніки та 31 чоловік особового складу обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій.